+4 0745 033 034       office@exc-express.com

Despre noi

EXC - Express & Logistics

EXC - Express & Express a luat nastere din grupul Excelent (Excelent Auto & Excelent Trans). Excelent Trans este o firma cu traditie si experienta in transportul de persoane cu sediul in Aiud, judetul Alba iar Excelent Auto o firma dedicata transportului de marfa usor si mare tonaj, un forwarder dedicat 100% clientilor sai, majoritatea din acestia fiind din industria Automotive. Excelent Trans, de asemenea, detine si o divizie de transport marfa de mare tonaj cu o flota proprie de camioane de 24t. Excelent Trans si Excelent Auto raman parteneri puternici pentru echipa EXC.

Echipa noastra pune pe primul loc calitatea serviciilor oferite, acestea identificandu-se prin promptitudine, seriozitate, rapiditate si profesionalism.

Profesionalismul si disponibilitatea 24h/24 este responsabilitatea tuturor angajatilor nostri. Personalul calificat, competent si imbunatatirea continua a serviciilor noastre au adus de-a lungul timpului la cresterea numarului de clienti de la an la an.

Cartea de vizita care ne recomanda consta in siguranta marfii clientului, precum si in punctualitatea livrarilor produselor.

Intreaga echipa este dedicata atingerii unui nivel de servicii de calitate ce va depasi exigentele dumneavoastra. Relatia cu principalii nostri clienti se bazeaza pe un raport calitate pret avantajos pentru a-i fideliza si a-i pastra multumiti.

Pornind de la necesitatile dumneavoastra, suntem disponibili 24/7 si ne angajam sa va livram marfa intotdeauna la termen pentru a nu prejudicia afacerea dumneavoastra.

De ce noi?

Flexibilitate in transporturi

Flexibilitate

Depunem toate eforturile

pentru a indeplini

cerintele si nevoile dvs.

Livrare la timp

Livrare la timp

Inca din prima zi am

obisnuit clientii cu livrari

mereu la timp!

Garantia EXC - Express&Logistics

Garantia EXC

Client multumit 100%

Banii inapoi in caz de

intarziere la livrare

Costuri reduse prin

optimizarea transportului

EXC - Express Logistics